fbpx

david

da silva

David Da Silva

David on PGA Level 4 Elite Level Pro ja hänellä on yli 35 vuoden kokemus niin pro-, elittiamatööri- ja amatööritason pelaajien huippuvalmentamisesta. Hän on toiminut vuosina 2015-2022 suomen ykkösakatemian päävalmentajana, josta on kertynyt 25 kansallista mestaruutta niin Suomessa kuin Virossakin sekä 12 European/Challenge tourin voittoa.


”Aloitin golfin 12-vuotiaana Etelä-Afrikassa seuran junioriohjelmassani. Rakastin peliä, minkä jälkeen siirryin juniori-, nuoriso- ja miesten valmennusohjelmiin edustaen maakuntaani joukkue- ja yksilökilpailuissa. Edustin Portugalia amatööritasolla Eisenhowerin maailmanmestaruuskilpailuissa, ammattilaisena MM-kisoissa ja Portugalin kansallisena mestarina European Tourilla.
Nämä kokemukset ja rakkauteni golfiin antoivat minulle mahdollisuuden hankkia tietoa ja osaamista tämän hienon pelin monilta eri osa-alueilla. Olen työskennellyt Butch Harmonin, Claude Harmon III:n ja muiden menestyneiden PGA Tour Coaches -valmentajien kanssa, olen oppinut paljon parhailta ja jaan innolla tämän tiedon ja kokemuksen pelaajillemme. Olen viettänyt 10 vuotta menestyksekkäissä eliittivalmennusprojekteissa Suomessa ja olen edelleen yhtä innostunut ja motivoitunut tarjoamaan parhaat saatavilla olevat valmennuspalvelut kaikille golfaajille sekä tarjoamaan ainutlaatuisia yritys-, matka-, kumppanuus- ja konsultointipalveluita kaikille.”

varaa tunti

POWERED BY