fbpx

nosta pelisi

seuraavalle levelille

yhdessä kohti golfin huippua

GolfHub tarjoaa valmennusohjelmia junioreille ja kilpapelaajille akatemiapohjaisessa järjestelmässä sekä oppitunteja klubigolfaajille. Tarjoamme valmennusta niin junioreille, huippu-amatööripelaajille kuin college- ja ammattipelaajille, jotka tähtäävät menestymiseen niin Euroopan kuin Yhdysvaltojen ammattilaiskiertueilla. Valmennusohjelmamme ovat avoinna kaikille, riippumatta siitä, mihin golfklubiin kuulut. 

Kaikki GolfHub akatemian valmennusohjelmat ovat kokopäiväisiä, ja pelaajat sitoutuvat niihin vähintään 12 kuukaudeksi. Tekninen koulutus tapahtuu GolfHubin sisätiloissa Vantaalla. Teknisen koulutuksen lisäksi ohjelmamme kattavat korkean tason swing-kehityksen, jatkuvan teknisen kehityksen videotekniikan avulla, strategisen turnauksen valmistelun, turnausseurannan sekä pelaajien urasuunnittelun tuen.

Kannustamme nuoria pelaajiamme hakemaan stipendejä Yhdysvalloista. Uskomme, että college-golf on loistava vaihtoehto nuorelle pelaajalle niin lajin näkökulmasta kuin muillakin elämänalueilla. Ohjaamme oikean koulun löytämiseen ja hakuprosessin onnistumiseen.

meidän ohjelmat

Ohjelmamme on jaettu 4 kategoriaan, joilla kaikilla on sama tavoite – tarjota paras valmennus kaikille pelaajille eri ikä-, kehitys- ja taitotasoilla.

 

1. ELITE JUNIOR

2. ELITE AMATEUR

3. ELITE COLLEGE

4. PRO TOUR

 

Kaikki valmennus ja opetus tapahtuu englanninkielellä.

varaa tunti

POWERED BY