fbpx

golfmatkat

etelän
aurinkoon

golfmatkoja aurinkoon

Löydä uusi ulottuvuus pelistäsi GolfHubin golfmatkoilla - ammattilaisvalmentajamme avustuksella! GolfHubin tarjoaa täyden palvelun golfmatkoja, jotta sinä voit keskittyä nauttimiseen ja pelaamiseen. Matkoillemme kaiken tasoiset golffarit ovat tervetulleita! Oletpa siis klubipelaaja tai PRO- tason ammattilainen - tule kokemaan huipputason golfvalmennusta, viilaamaan pelisi kuntoon juuri ennen kesää ja ennen kaikkea nauttimaan upeista golfkierroksista ja matkoista kanssamme!

 

Golfopetuksen ja kierrosten lisäksi haluamme että asiakkaamme pääsevät nauttimaan myös matkakohteesta. Tiimimme pystyykin toteuttamaan (omakustanteisesti ja etukäteen sovitusti) erilaisia kierroksia kaupungilla/nähtävyyksissä ja järjestämään esimerkiksi yhteisiä illallisia paikallisten suosimissa ravintoloissa paikallisia ruokia nauttien. Golfmatkat toteutetaan yhdessä Golden Sun Golfin kanssa. Golden Sun on järjestänyt lukemattomia onnistuneita golfmatkoja jo pitkälti yli kymmenen vuotta. Lue lisää alta!

meidän matkamme

Matkallamme on aina vähintään kolme tiimimme jäsentä varmistamassa, että matkasta tulee paras mahdollinen. Opetus tapahtuu englannin kielellä, mutta matkalla on aina mukana henkilö, joka puhuu myös suomea ja portugalia. Tiimillämme on vahva ammattitaito matkojen toteutukseen, sillä olemme aiemmin järjestäneet myös kansainvälisiä pro-am kilpailuja sekä muita golfiin liittyviä tapahtumia. Meille tärkeää on, että matkamme ovat hyvin suunniteltuja ja toteutus tehdään ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Tiimimme on paikalla sinua varten ja valmentajamme ovat opetuksen sekä valmennuksen lisäksi ryhmän mukana myös golfkierroksilla - ei pelaamassa vaan halutessanne antamassa vinkkejä ja opettamassa koko kierroksen ajan. Haluamme tehdä juuri sinun golfmatkastasi täydellisen!

 

Huhtikuun matkamme sijoittuu Portugalin Lissaboniin Cascaisin alueelle. Cascais on Atlantin rannalla sijaitseva vanha kalastajakylä, josta on tullut muodikas kaupunki! Voit tutustua Cascaisiin täältä! Kaupunki on täynnä upeita nähtävyyksiä, rantoja, ravintoloita, kauppoja, kahviloita sekä upeita golfkenttiä. Viikon aikana pelaamme Oitavos Dunes kentällä neljä kierrosta, joka on yksi Euroopan parhaista kentistä tarjoten aitoa links-tyyliä dyyneineen. Kenttä on Arthur Hillsin suunnittelema ja väyliltä on upeat maisemat Atlantille. Yöpyminen on luksustason hotellissa (The Oitavos*****), joka sijaitsee golfkentän yhteydessä.

yhteistyössä

POWERED BY